ΧΡΥΣΙΖΩΝ ΚΡΑΜΑ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ

Η εταιρεία MADESPA S.A. παρουσιάζει με υπερηφάνεια το μη πολύτιμο κράμα ‘’ORCAST’’ , του οποίου οι μηχανικές ιδιότητες είναι όμοιες με τα χρυσά κράματα (τύπου ΙΙΙ A.D.A. No 5 – F.D.I. No 7)

Το ORCAST είναι ένα κράμα με χρώμα χρυσό-κίτρινο που ενδείκνυται για όλες τους τύπους οδοντιατρικών αποκαταστάσεων και είναι συμβατό με όλα τα ακρυλικά που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

  • Ιδανικό για τεχνητές μύλες, εύκολο στο τρόχισμα
  • Eιδικό βάρος 7,6 gr/cm3, που σε συνδυασμό με την τιμή του, το κάνουν εξαιρετικά οικονομικό.
  • Kλινικά ελεγμένο από κάθε άποψη για μία δεκαετία, συμπεριλαμβανομένου στην ικανότητα προσαρμογής, στις ιδιότητες γυαλίσματος, στην ευκολία επεξεργασίας και γυαλίσματος, και βασικά στην αντίδραση στην διάβρωση και στην δυσχρωμία.
  • Kράμα χαλκού – αλουμινίου σύμφωνο με τις απαιτήσεις της επιτροπής των βιομηχανιών για τα μη σιδηρούχα μέταλλα της ευρωπαϊκής ένωσης, και για αυτό το λόγο έχει ελεγχθεί για την βιοσυμβατότητα, εξασφαλίζοντας αποτελέσματα τα οποία διαβεβαιώνουν την οδοντιατρική του χρήση.
  • Aντικαθιστά επαρκώς τα πλεονεκτήματα των πολύτιμων κραμάτων κατά της διάβρωσης, ένα φαινόμενο που εξηγείται από συγκεκριμένες κινήσεις των δραστικών στοιχείων και που επιτρέπει στα σημερινά εργαστήρια την εκμετάλλευση αυτών των ιδιοτήτων της προηγμένης μεταλλουργίας.

Το ORCAST είναι το αποτέλεσμα χρόνιων ερευνών και εξελίξεων στην αδιάκοπη έρευνα για κράματα τα οποία μπορούν να αντικαταστήσουν ικανοποιητικά τα χρυσά κράματα στην οδοντιατρική χρήση.

Η βιοσυμβατότητα του ORCAST εξασφαλίζεται από την  εξαιρετική παθητικότητα του, η οποία επιβεβαιώνεται από τις συγκριτικές μελέτες: χημική – ηλεκτροχημική σε σχέση με την διάβρωση στα οξέα. Μέταλλα σαν τα Be – Ga – Cd έχουν εξαχθεί από την χημική του σύνθεση. Άλλα στοιχεία όπως C – Mn – S  ελέγχονται από την διαλογή των πρώτων υλών και από τις διαδικασίες παραγωγής.

Η ισπανική εταιρεία MADESPA S.A., της οποίας η έδρα βρίσκεται στο Τολέδο, εγγυάται ότι το κράμα ORCAST, που κυκλοφορεί στην αγορά για πάνω από δέκα χρόνια και σε δεκατέσσερις χώρες, κατασκευάζεται με τέτοιες τεχνολογικές διαδικασίες που επιτρέπουν την παραγωγή βιοσυμβατών κραμάτων χαλκού – αλουμινίου.